nega-kose

Kosa je nešto što jako često prvo primetimo na osobi. Jako je lepo imati sređenu frizuru, ali postoje dani kada nemamo dovoljno vremena da odemo kod frizera i posvetimo se sređivanju kose.

U Sizz Frizz frizerskom salonu imamo za cilj da Vaša kosa bude negovana I zdrava. Zdrava kosa može da iznese frizure različitih vrsta ali I da izgleda zanosno u nekim dnevnim I jednostavnijim formama, da bude lepa sama po sebi. Sa velikom pažnjom smo za Vas odabrali tretmane koji su inovativni u svetu nege i oporavka kose. Obnovite oštećene krajeve I vratite kosi zdrav sjaj i vitalnost tretmanima popust Olaplex-a, keratinskim tretmanima, ampulama za negu kose. U zavisnosti od karakteristika vlasi kose spremili smo za Vas maske i pakovanja različitih tipova koje u kombinaciji sa masažom glave daju odlične rezultate. Najbolji frizeri su tu za Vas, u salonu Sizz Frizz, da prepoznaju potrebe Vaše kose i učine je lepšom i zdravijom. Zaštitite kosu od negativnih uticaja sunčevog zračenja, sprečite isušivanje vlasi pod uticajem morske soli, ali i odolite zimskim hladnoćama, kao i negativnim uticajima farbanja i drugih tretmana.

Novi modni trendovi u svetu promenili su odnos prema ženskoj kosi. Duga kosa kao merilo ženstvenosti ostaje u senci kvalitetne i negovane kose bilo koje dužine. Posetite naš salon u centru Beograda i obezbedite svojoj kosi najbolju negu.

Cenovnik pogledajte ispod i zakažite Vaš tretman odmah:

Zakažite tretman odmah pozivanjem telefona: 069777100 ili popunjavanjem forme ispod.